Wat er wel mag op 11 mei 2020 luidt als volgt:

“Het kabinet heeft woensdag 6 mei een routekaart met versoepelende maatregelen aangekondigd. Het goede nieuws voor verenigingen is dat vanaf 11 mei onder strikte voorwaarden weer buiten (niet binnen) mag worden gebould. Donderdag 7 en vrijdag 8 mei wordt gewerkt aan een update van het sportgenerieke protocol. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een sportspecifiek protocol waarin een aantal petanque specifieke zaken wordt opgenomen. We hopen dit zo spoedig mogelijk onder de aandacht van de verenigingen te kunnen brengen.”

En …. daar wachten we op, want er is veel onduidelijk. Sportkantines mogen niet open, maar we hebben wel een terras. De kantine moet in ieder geval open, want de toiletten zijn binnen.

Wij wachten met smart op nadere berichtgeving van de NJBB: houdt u deze site in de gaten want zaterdag of zondag verwachten wij te kunnen publiceren over de mogelijkheden.

Er wordt nog steeds hard gewerkt om achterstallig onderhoud weg te werken en het noodzakelijke schilderwerk uit te voeren. Baan 1 ligt er prima bij en ook aan baan 2 wordt keihard gewerkt. Mos en onkruid op de paden worden zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u helpen met in acht name van de coronaregels? Graag. Bijna elke middag zijn er bij goed weer vanaf plm. 14.00 uur vrijwilligers aanwezig.