Afgelopen maandag 2e Pinksterdag werd weer het jaarlijkse “Een tegen Een” toernooi gespeeld. Hoewel de inschrijvingen laat op gang kwamen (maandag 16 inschrijvingen en donderdag 24) mocht de Wedstrijdcommissie (Leen van Dijk en Frans van Wilgenburg) toch nog 30 inschrijvingen noteren. Ook voor de aansluitende barbecue werd een dergelijk aantal behaald. Veruit de meeste partijen werden buiten gespeeld, alhoewel er wel eens druppels vielen. De winnaar van het hoofdtoernooi werd Leen van Dijk, die in de finale Arend Knipscheer versloeg met 13-12. Leen ging dus met de trofee en 3 flessen wijn naar huis. Van harte gefeliciteerd!

De uitslagen van de winnaars waren:

Hoofdtoernooi A poule: 1. Leen van Dijk, 2. Arend Knipscheer, 3. Hans Zondag. Verliezersronde A poule: 1. Raymond van Reijn en 2. Leen Jansen

B poule: 1. Albert Wood en 2. Trees Veliscek. Verliezersronde: Robert Volkering

C poule: 1. Ans Knipscheer en 2. Harry Vermeulen. Verliezersronde: Martin Kroonen

D poule: 1. Allan van der Linden. Verliezersronde: Nelleke Moerman.

De prijzen werden uitgereikt door uw voorzitter, die de deelnemers bedankte voor hun inschrijving, de organisatie van het toernooi voor hun prima werk en de vrijwilligers achter de bar en in de keuken voor hun tomeloze inzet; en uiteraard ook de barbecuers voor het lekkere vlees en andere lekkernijen!