RABOBank laat ons desgevraagd het volgende weten:

De stemperiode gaat maandag 5 oktober in en er kan tot 25 oktober gestemd worden. Er is dus voldoende gelegenheid om de stemmen uit te brengen.

Onze leden worden hierover geïnformeerd door middel van een bericht in de Rabo app of Rabobank Online Bankieren. Daarnaast geven we zichtbaarheid aan de mogelijkheid om te stemmen voor Rabo ClubSupport via bijvoorbeeld commercials op tv en radio, advertenties in lokale en landelijke media en via sociale media. Ook de deelnemende verenigingen kunnen een actieve rol spelen door de hiervoor beschikbare communicatiemiddelen in te zetten en hun leden te informeren.

Het stemmen verloopt dit jaar op een andere wijze; door in te loggen in de Rabo app of op onze website. Via ‘zelf regelen’ en vervolgens ‘mijn lidmaatschap’ kan geklikt worden op Rabo ClubSupport. Voor leden die geen toegang hebben tot de Rabo app of Rabobank Online Bankieren is er een alternatieve route. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht per e-mail of brief.

Meer informatie vindt u op onze website: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Wanneer u geen toegang heeft tot de Rabo App of Online bankieren en morgen nog geen bericht per e-mail of post heeft ontvangen, dan horen wij dat graag: communicatie.westland@rabobank.nl

Breng uw stemmen uit op Petanque Vereniging Markeer! Alvast dank voor uw steun!