Op 1 februari 2017 werd er bij Westlandia een goed bezet tripletten toernooi gespeeld met 30 teams. PV Markeer stond met twee teams op de deelnemerslijst. Naast Marian Godlieb, Gabrielle O’Chantel en Marry van der Most waren dat Hans Zondag, Hans van Aalst en Jacques Toutenburg. Het team van Marian, Gaby en Marry won vier wedstrijden (+19) en behaalden hiermee de vierde prijs.

Op 2 februari 2017 waren vier doublette teams van Markeer actief bij het Lady’s Only toernooi in Vlaardingen. Jannie met Yvonne, Coby en Han, Nel Schallenberg en Marry en Gabrielle met Marian Godlieb. Het toernooi ging over vier wedstrijden. Nel en Marry werden 6e met drie gewonnen partijen (+16). Gaby en Marian wonnen vier partijen (+22). Alle deelneemsters kregen een bloemetje mee naar huis.

Al bij al twee geslaagde toernooien voor de spelers van Markeer.

En dan staat er zaterdag 4 februari al weer de 9e ronde voor het Westlands Club Kampioenschap op het programma. PV Markeer speelt thuis tegen TCW (Team Combinatie Westland). TCW won de laatste wedstrijd van Mon Boule met 14-10 en staat op 1 punt achterstand op Markeer op de ranglijst.  Dus er is alles aan gelegen om de wedstrijd zaterdag thuis te winnen om TCW voor te blijven. Aanvang 13.30 uur.