Zaterdag 9 december 2017 ging Markeer 3 op bezoek bij Jeu de Boules Hillegom/ De Vaste Voet zonder de geblesseerde speelster Nel Schellenberg. Sterkte bij het herstel Nel!
Van de eerste serie doubletten wisten Bram en Jacques er één in winst om te zetten. Bij de tripletten ging, ondanks sterk verweer, de winst naar de tegenstanders en bij de laatste serie tripletten wisten Gabrielle en Marry er één te winnen. Resultaat Hillegom 6 – Markeer 2.

Zaterdag 16 december 2017 de laatste NPC-wedstrijd van het jaar tegen JBC Nieuwerkerk 3. Van de serie beginnende doubletten wiste Bram en Jacques er één in winst om te zetten. Nu op naar de tripletten, met een beetje angst en beven daar we er tot op heden nog niet veel van wisten te winnen. Deze angst was echter ongegrond, het spel liep fantastisch en de tegenstanders verlieten de baan met de alles zeggende cijfers 13 – 5 en 13 – 6. Nu vol goede moed beginnen aan de afsluitende serie doubletten. Gabrielle en Marry konden, ondanks een zeer riante voorsprong, de partij niet in winst beeindigen. Jannie en Ton maakte er een zenuwslopende wedstrijd van, maar wisten wel, na een 12 tegen 12 stand, het 13de punt te scoren. Bram en Jacques speelden de laatste wedstrijd en wisten deze zonder onnodig risico te nemen naar zich toe te trekken. Eindstand Markeer 5 – Nieuwerkerk 3.

De NPC-competitie is nu op de helft en Markeer 3 staat op de 6de plaats met 3x winst en 4x verlies. Wij hopen en verwachten in het tweede bedrijf met Nel gezond en wel terug in de gelederen een beter resultaat te behalen.

Teamlid Markeer 3.