Zaterdag 11 maart werd de 11e speelronde gespeeld voor de Nationale Pétanque Competitie. Markeer  1 kreeg de Boule de Boule uit Roelofsarendsveen op bezoek. De eerste ronde werd afgesloten met een 1-2 achterstand. Na de tweede ronde stond het 2-3. Om alsnog voor de volle winst te gaan moest Markeer alle volgende drie doubletten winnen. Nadat Arend Knipscheer en Hans Roskam en ook Albert Wood en Frans de Munck de winst op hun naam wisten te schrijven waren het ook Leen van Dijk met Frans van Wilgenburg, die na een partij die bol stond van de spanning,  de winst pakten. 5-3 voor PV Markeer. Markeer staat nu in punten gelijk met Midi 2 en L’Esprit 2. De volgende wedstrijd is op 25 maart tegen Midi 2 in Delft.

Markeer 2 moest spelen tegen L’Esprit 3. Omdat deze vereniging geen binnenaccommodatie heeft werd er gespeeld bij Maasstad in Rotterdam Overschie. Het is mooi als je in een uitwedstrijd in ieder geval een punt kan pakken en dat deed Markeer ook. Met 4-4 kon zeer tevreden teruggekeken worden op deze wedstrijd. Bijzonder detail in deze groep was dat de wedstrijd tussen ABA 2 en Gouda 2 niet kon doorgaan. ABA 2 bleek niet in staat een team van zes spelers op de been te brengen. Markeer 2 speelt de volgende wedstrjd thuis tegen Folatre.

Markeer 3 was vrij. De vorige wedstrijd van het team van Ed van Wilgenburg op 25 februari werd keurig gewonnen in Vlaardingen. 5-3. Markeer 3 staat op plaats 5 in de zesde divisie met 8 winstpunten, evenals Vlaardingen 3 en les Boulistes. Op 25 maart speelt Markeer 3 de volgende wedstrijd tegen hekkensluiter de Goede Worp in Den Haag.