Vrijdagmiddag dachten wij een bericht verstuurd te hebben met allerlei zaken, maar in de loop van de middag werd duidelijk dat het bericht foetsie was. Dus opnieuw geprobeerd. We verwachten de komende week goed weer en wij roepen u op de opruimingswerkzaamheden thuis te verplaatsen naar onze vereniging. Wij hebben leden nodig die kunnen schuren, staal borstelen, schilderen. Wat moet er zoal gedaan worden? De buitenkant van ons gebouw, de garage en de muren van de kantine. Wij nodigen graag een paar dames uit na te denken over de gewenste kleursetting van de binnenwanden: moet dat geel en bruin blijven? Er is al een reactie binnen: een frisse lichte kleur.

Verder verdient de buitenruimte een opknapbeurt. Onkruid en mos tussen en op de tegels verwijderen. De tegels zijn hier en daar overwoekerd door overhangend gras en onkruid. Er is al een begin gemaakt, maar het is nog lang niet klaar. Wilt u meehelpen/meedoen? Laat ’t Arend, Frans of Piet weten. Ook moeten de nieuwe struiken om de andere dag gesproeid worden.

De sluiting van onze kantine heeft gevolgen voor onze voorraden: die dreigen over de datum te gaan. Heeft u binnenkort een of meer kratten bier of frisdranken nodig? Laat ’t even weten. U kunt afrekenen tegen inkoopprijzen of t.g.t. terugleveren. In het laatste geval registreren wij wat u meegenomen heeft. Vrijdag hebben wij chips en frisdranken e.d. gratis afgeleverd bij de voedselbank.

Vorige week zaterdag is een container geplaatst voor de opslag van tafels en stoelen. Wij willen geen opslag meer in de speelhal. De container staat te pronken aan de zijkant dicht bij de nooddeuren. Vandaag heeft Frans de verlichting aangebracht. Om de container vanuit de hal en terug makkelijk bereikbaar te maken, moeten nog een paar hellinkjes gemaakt worden en iets van een overkapping, maar daar hebben we nog twee maanden de tijd voor.

De buitenbordjes zijn voorzien van een metalen plug.

De 51 gesponsorde struiken zijn vanmorgen geleverd en geplant. Best wel zwaar werk dat met veel inzet werd gerealiseerd door Arie van Geest, Cees Vonk, Jacques Toutenburg en Piet van der Wel. Enorm bedankt!

We moeten nog even wachten met het beoefenen van onze favoriete sport. Belangrijk is, dat we ons aan de regels houden en gezond blijven. Wij willen u straks graag in goede gezondheid terug zien!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur