Elfde ronde NPC Markeer 3

Zaterdag 24 februari 2018 trad Markeer 3 aan tegen DGW 2 uit Den Haag. Wegens ziekte wederom met een invaller, Raymond kwam ons team helpen compleet te maken. De uit gespeelde wedstrijd in de eerste competitiehelft werd met een 3 tegen 5 stand verloren door Markeer en nu hoopten we op een gelijkspel.

De eerste ronde doubletten verliep boven verwachting voorspoedig voor Markeer, Jannie en Bram in een sneltreinvaart naar een 13 tegen 2 eindstand, Ton en Raymond wilden niet onder doen 13 tegen 3, Gabrielle en Jacques speelden in een ander tempo, namen er deze middag ruimschoots de tijd voor maar konden de partij wel in een 13 tegen 11 stand naar zich toe trekken.

Met een 3 tegen 0 voorsprong op naar de tripletten. Jannie, Ton en Bram gaven de tegenstanders veel weerstand, echter niet voldoende om de winst te behalen. Gabrielle, Raymond en Jacques speelden het tweede triplet, ze lieten, na een ruime 8 tegen 1 voorsprong, echter hun tegenstanders in de wedstrijd doen terugkomen en dat resulteerde in een spannend slot van deze partij. Door prachtig plaatswerk van Raymond werd deze partij op het nippertje gewonnen.

Het gehoopte gelijkspel hadden we nu in handen, maar we wilden meer. Jannie en Bram speelden zoals we de laatste tijd gewend zijn, degelijk, en wisten het team aan het vijfde punt te helpen. Ton en Raymond volgden, na enige verwarring tijdens het spel, al snel met de zesde winst partij. Gabrielle en Jacques namen wederom de tijd om deze partij in winst om te zetten.

Met deze 7 tegen 1 overwinning blijft Markeer 3 ongeslagen in de tweede helft van deze competitie.

Raymond bedankt voor de inzet.

Speler team Markeer 3.