Ook bij de 2e Ladder van 2024 was de opkomst weer hoog: 29 deelnemers. Voor deelname aan de Ladder behoeft geen inschrijfgeld betaald te worden, omdat de deelnemers zelf prijzen inbrengen en de hapjes worden gesponsord. En dat gebeurde weer volop: Piet de reguliere hapjes (daarbij geholpen door wat er maandag was overgebleven), Dave de kippenvlerken , Paul en Mirjam de bitterballen en andere snacks; allen enorm bedankt!

Helaas moesten we – voordat we konden starten – een trieste mededeling verwerken. Karel van Reijn was vrijdagmorgen op 79-jarige leeftijd plotseling overleden; naar wij hoorden aan een hartstilstand. Karel zou de komende maand 80 jaar zijn geworden. Wij hebben een ogenblik stilgestaan bij zijn overlijden. Karel was een trouwe deelnemer aan de Ladder-competitie, evenals zijn vrouw Thea en zoon Raymond. Wij wensen de familie veel sterkte toe!

Aan het einde van de middag mochten we een winnaar bekend maken en dat werd Arie van Geest. Hij won 3 partijen met +29 punten. Ed werd 2e en Piet 3e. Allen die geholpen hebben: enorm bedankt!

Ladder 2024-02 Stand