Zondag 27 november was er weer het traditionele Sinterklaastoernooi bij PV Markeer. 42 deelnemers en op deze zonnige dag werden er zelfs een paar partijen buiten gespeeld. Het spelschema bestond uit vier partijen mêlee. En degene met de meest gewonnen wedstrijden en pluspunten was de winnaar. Uiteindelijk kon Hans Zondag uitgeroepen worden als winnaar van het toernooi met vier gewonnen wedstrijden en 33 pluspunten. Tweede werd Garbielle met vier maal winst en 30 pluspunten. Adrie legde beslag op de derde plaats met drie gewonnen wedstrijden en 27 pluspunten. Zij allen gingen naar huis met heerlijke lekkernijen die passen in deze Sinterklaas periode. Maar de wedstrijdleiding had er ook voor gezorgd dat iedere speler met een zak kruidnoten naar huis ging. Al bij al was het weer een gezellige bouledag met dank aan de organisatie.

Maar er was nog meer deze week. Op maandag 21 november speelde PV Markeer voor de WCK tegen Team Combinatie Westland (TCW). Met een mooie overwinning werd de avond afgesloten 16-8. PV Markeer staat nu in de ranglijst op de zevende plaats.

Zaterdag 26 november werd de vijfde speelronde gespeeld voor de Nationale Petanque Competitie (NPC). PV Markeer 1 speelde in de derde divisie thuis tegen Midi 2 uit Delft. De eindstand werd 4-4. Team 2 speelde in de vierde divisie uit tegen Folâtre in Pijnacker. Het werd 5-3 voor Folâtre. Team 3 speelde in de zesde divisie thuis tegen de Goede Worp 3. Voor Markeer werd dit de tweede overwinning in deze competitie. Met 5-3  blijf de winst in Hoek van Holland. Markeer 3 bezet nu de vijfde plaats op de ranglijst. Markeer 1 en 2 staande 6e in hun divisie.

Maandagmiddag 28 november werd de laatste training van dit jaar gegeven voor de nieuwe leden.