Op vrijdag 28 oktober werd de voorlaatste ladder competitieronde van dit jaar gespeeld. 25 deelnemers hadden zich gemeld deze avond. Arend Knipscheer wist deze avond overtuigend te winnen met drie gewonnen wedstrijden en 35 pluspunten. Frans van Wilgenburg en Raymond van Reijn volgden als nummer twee en drie. De top vijf van de algemene rangschikking ziet er nu als volgt uit. 1. Leen van Dijk, 2 Bram van Vliet, 3 Arend Knipscheer, 4 Hans Roskam en 5 Arie van Geest. Op 2 december wordt de laatste rond van de ladder gespeeld.

Op 29 oktober stond al weer de derde ronde van de Nationale Pétanque Competitie op het programma. Markeer 1 moest naar Rijswijk om het op te nemen tegen ABA 1. Markeer ging helaas met lege handen huiswaarts. 0-8 voor ABA werd de eindstand, Markeer 2 speelde thuis tegen Gouda 2 en moest ook de winst aan de tegenstander laten 2-6. Markeer 3 en Vlaardingen 3 speelden ook aan de Rondgang. De Vlaardingers gingen met een 6-2 winst naar huis.

En dan was er zaterdag de WCK wedstrijd van PV Markeer thuis tegen de Boullier uit de Lier. Boullier had nog nooit bij Markeer gewonnen. Na een zeer spannende wedstrijd werden de punten gedeeld. 12-12 werd de einduitslag. Het eerste punt voor Boullier bij Markeer en voor Markeer het eerste punt in de WCK competitie dit seizoen.