NPC Markeer 3, ronde 13

Op zaterdag 24 maart 2018 trad het team van PV Markeer 3 voor de laatste keer van het seizoen aan voor een thuiswedstrijd en wel tegen het op de tweede plaats staande Jeu de Boules Hillegom.

De eerste speelronde doublet bracht een 2 tegen 1 stand op de borden. Het koppel Ton en Bram kon niet tot winst komen, de koppels Jannie/Nel en Gabrielle/Jacques wel echter beiden met het kleinst mogelijke verschil 13 tegen 12.

De tweede speelronde triplet gaf een wisselend beeld. Het triplet Annemarie, ingevallen voor een zieke, zwakke en grieperige Gabrielle, Ton en Jacques waren in no time klaar 13 tegen 1. Het triplet Jannie, Nel en Bram hadden veel tegenstand en pech in sommige spelsituaties, echter in de laatste mene’s was het plaatsen nauwkeurig en de winst verdiend 13 tegen 11.

De derde speelronde doublet gaf hoop op de wedstrijdwinst. De koppels Ton en Bram, Annemarie en Jacques konden niet tot winst komen, echter de dames Jannie en Nel wisten met een 13 tegen 6 winst te zorgen voor de wedstrijdwinst van deze speelronde 5 voor Markeer, 3 voor JBH.

Speler team 3.