Beste boulers

Zoals de  meeste van jullie weten doen er elk jaar teams mee met de NPC competitie.

Nu het volgende zijn er dit jaar weer teams die mee willen doen, met deze competitie.

Lees eerst ff het volgende bericht wat ons toe gestuurd is door de npc commissie.

En laat het ons weten of er interesse onder de leden om een team te vormen die mee willen doen.

 

gr frans.

 

De voorbereidingen voor het nieuwe NPC seizoen 2021/2022 zouden normaliter in februari zijn gestart. Het NPC seizoen 2020/2021 is bijna in zijn geheel geannuleerd, behoudens de topdivisie gezien de winnaar wordt uitgezonden naar de EuroCup. In deze e-mail vragen wij uw vereniging om aan te geven hoe er tegen deelname aan de NPC wordt aangekeken.

 

Seizoen 2021-2022

Momenteel verkeert Nederland nog steeds in een lockdown. Gezien de onzekerheid rondom de ontwikkelingen van COVID-19 en de ervaring van het afgelopen jaar blijft het lastig te voorspellen hoe de pandemie zich gaat ontwikkelen. Dit zorgt er ook voor dat het onzeker is of het mogelijk is om het NPC seizoen 2021/2022 op een verantwoorde én gewenste manier te organiseren. Gelukkig is er licht aan de tunnel en wordt de komende maanden flink ingezet om alle personen, die dit willen, te vaccineren.

 

Digitale vragenlijst

Voordat gestart wordt met het organiseren van het NPC seizoen 2021/2022 wil de NPC commissie van de verenigingen weten hoeveel interesse er is om een volledige NPC te organiseren. Op basis van het vaccinatieschema zijn de perspectieven voor versoepeling voor competities later dit jaar gunstiger dan enkele maanden eerder het geval was. Voor de NPC commissie is het echter ook van belang om te weten hoeveel verenigingen en teams bereid zijn om deel te nemen. Mocht uit de feedback blijken dat er een stuk minder teams gaan deelnemen aan de NPC, dan in het laatste afgeronde seizoen 2018/2019, dan wordt onderzocht of het mogelijk is om een alternatieve opzet uit te werken.

 

Onderstaand is de link naar de digitale vragenlijst te vinden. We willen de vereniging verzoeken om bij de teamcaptains te inventariseren hoeveel teams daadwerkelijk willen deelnemen aan het NPC seizoen 2021/2022, als het vooruitzicht er mocht zijn om competities te organiseren. De NPC commissie ziet dat er nog veel onzekere factoren zijn en dat nog niet helder is of de NPC op een veilige manier kan worden georganiseerd. Ondanks deze onzekerheden wordt het zeer op prijs gesteld als uw vereniging deze vragenlijst invult. De ingevulde vragenlijsten geeft de NPC commissie waardevolle informatie zodat een weloverwogen beslissing kan worden genomen.

 

De vragenlijst is tot en met zondag 11 april in te vullen. Om een goed beeld te krijgen van de feitelijke situatie, hopen we op een hoge respons zodat er een zorgvuldig besluit kan worden genomen over het vervolg.

 

 Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

NPC Commissie