Op zondag 4 maart 2018 werd het man-vrouw toernooi 2018 gehouden bij PV Markeer. Leen van Dijk meldde dat door een afzegging de deelnemerslijst op  17 doubletten uitkwam. Raymond van Reijn wist alsnog snel voor vervanging te zorgen door dochter Lisa en zijn vader Karel van Reijn te vragen alsnog naar de Rondgang te komen. En jawel binnen korte tijd waren ze aanwezig.  Bedankt Raymond, Lisa en Karel.

Het wedstrijdschema bestond uit vier speelronden.  Rond de klok van vijf waren alle wedstrijden gespeeld en kon de balans worden opgemaakt. Er was één team dat alle vier de wedstrijden had gewonnen en dat was het koppel Gabrielle O’Chantel en Albert Wood (4 gewonnen +29) . Tweede met drie gewonnen wedstrijden en +21 werden Anneke en Hans Roskam. Met één punt minder (drie gewonnen + 20) werden Marian Godlieb en Peter Eikelenboom.  Zij mochten allen een mooie cadeau uitkiezen. Vervolgens bedankte  Peter Eikelenboom namens het bestuur de organisatoren van het toernooi, Leen van Dijk en Frans van Wilgenburg. Ook Jillis Godlieb werd bedankt voor het verzorgen van de hapjes en drankjes en kon er worden teruggekeken op een geslaagd toernooi.

Het eerstvolgende clubtoernooi vindt plaats op Tweede Paasdag 2 april 2018. En dan gaat het om het clubkampioenschap Doubletten!