Makrelentoernooi, 7 augustus 2019,

Uitgegroeid van een woensdagmiddag activiteit naar een volwaardig clubtoernooi, werd woensdagmiddag 7 augustus het 2e Makrelentoernooi gehouden. De initiator, Albert Schwimmer, was present met een helse machine waar gedurende de dag de lekkerste vleesgerechten uit kwamen. Ook een geweldige vissalade, die tussen de partijen door genuttigd kon worden werd door Albert, Nel en hun snijploeg klaargezet.

Doordat het weer meewerkte, hoefden we niet binnen te spelen. Op één enkele hoosbui na is het droog gebleven en werden de vier partijen gespeeld. Om uit de kosten te komen was er een prima loterij met prijzen die door Gaby waren verzorgd. Ook de bar draaide lekker waar Gaby ook een groot aandeel in had.

Om ongeveer vijf uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Naast bloemen voor de snijploeg en een flesje wijn voor Albert en Nel, waren er vijf prijzen. Bloemen voor de nummers vier en vijf, Edith en Hans Zondag. Voor nummer drie: Annemarie, nummer twee: Willem Heemskerk en nummer één: Jillis, was er een beker met dit keer geen bouler erop, maar een heuse makreel!
En natuurlijk de poedelprijs: Deze keer was Riet Hoppenbrouwer de “gelukkige”!

Al met al weer een fijne middag en dank aan allen die hieraan hebben meegwerkt!
Tot volgend jaar op het 3e Makrelentoernooi (of oestertoernooi, of paëljatoernooi….)

Marian.

De totale uitslag was als volgt: Zie foto’s (Alle foto’s zijn te zien op de facebook site)