Zondag 17 september werd er bij PV Markeer gespeeld om het clubkampioenschap tripletten. Onder prima weersomstandigheden stonden om 12.00 uur 15 teams aan de start. Ieder team zou in ieder geval drie wedstrijden spelen en op basis van winst- en verliespartijen bleef het daarbij of moest men met uiteindelijk zicht op een finaleplaats in de A -of B poule nog een aantal wedstrijden spelen. Vanaf het begin werd duidelijk dat er door de teams voor iedere punt werd gevochten. De spanning was meerdere male om te snijden mede door het goede spel en net dat beetje geluk of juist niet.

Aan het eind van de middag was het duidelijk. Sylvia van Antwerpen, Leen van Dijk en Frans van Wilgenburg speelden de finale in de A-poule tegen Ed van Wilgenburg. Gijs Groeneveld en Allan van der Linden. Sylvia, Leen en Frans wisten de winst naar zich toe te trekken en konden zich laten kronen tot clubkampioen tripletten 2017. Marian Godlieb, Anneke Roskam en Hans Roskam behaalden in deze poule een mooie derde plaats. In poule B ging de eerste prijs naar het team van Jillis Godlieb, Hans van Aalst en Hans Zondag door hun winst op het team van Yvonne en Rob Timmers en Louise de Vries. De winnaars van de troostfinale complementaire A werden Ans Knipscheer, Arend Knipscheer en Albert Wood door het team van Gaby O’Chantell, Marry van der Most en Ton van der Heiden te verslaan. Ook was er nog een prijs voor de winnaars van de verliezersronde Complementaire A en die ging naar Corrie Jansen, Greet van Aalst en Leen Jansen.

En zo kwam er weer een einde aan het laatste clubkampioenschap van dit jaar. Dank is verschuldigd aan de wedstrijdleiding en degenen die zorg hebben gedragen voor de hapjes en drankjes  en natuurlijk  alle spelers bedankt voor hun inzet en enthousiasme.