Na indiening van de checklist in het weekend ontvingen wij vanmorgen al bericht dat we woensdag weer mogen spelen. Wij treffen nu allerlei voorbereidingen om het spelen zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Alle regels, die u intussen wel kent, zijn ook op ons terrein van toepassing:

  • afstand houden op 1.50 meter
  • handen wassen bij aankomst en bij weggaan en bij toiletgebruik
  • bij klachten thuisblijven
  • niezen in de binnenkant van ellenboog
  • er worden geen handen geschud

Nadat u door de poort, die open blijft staan, bent binnen gekomen stalt u uw fiets of u loopt rechtstreeks door naar de speelbanen. Liggen uw speelmaterialen in de hal, dan graag direct ophalen en buiten neerleggen om filevorming te voorkomen. De buitendeur(en) blijven open staan, alsmede de deur naar de binnenhal. Bij het betreden van de hal of het verlaten daarvan ook de 1.50 meter ruimte aanhouden.

De kantine blijft voorlopig gesloten en is alleen open voor toiletgebruik en het pakken van de boules e.d. U zult dus uw eigen bidon met drinken mee moeten nemen of water uit de kraan drinken (daarbij wel gebruik maken van plastic (wegwerp) bekers).

Op de baan of bij het gooien dient u 1.50 meter afstand van elkaar te respecteren (met uitzondering van huisgenoten) en u kunt of tete a tete of doubletten spelen. Slechts 1 persoon per team mag op de baan gaan kijken wie er ligt en wel om de beurt.

Wilt u niet te ver voor aanvang van de oefenwedstrijden komen (richttijd 10 minuten voor aanvang) en kort na de wedstrijden het terrein verlaten?

Wilt u beschermingsmiddelen gebruiken, zoals mondkapjes, handschoenen e.d.? Wij hebben ze niet op voorraad, dus u zult ze zelf moeten aanschaffen en meenemen. Wij zorgen wel voor zeep, papieren afdroogmiddelen en reinigingsdoekjes (mits voorradig).

Er zijn corona-coördinatoren die mogen optreden en handhaven, indien nodig. Het zijn de bestuursleden en op de maandag en woensdag is dat Jillis Godlieb. Wij rekenen op uw medewerking!

U kunt dus weer – vanaf woensdag – gaan spelen en het is aan ons allen dat – voor een ieder – zo veilig mogelijk te doen. Wij wensen u een verantwoordelijk gedrag en veel speelplezier toe!