Beste boulers,

Dank jullie voor de massale opkomst op de afgelopen ALV. Wij nemen de door jullie aan ons opgedragen taak graag op ons. Wij willen jullie attent maken op de situatie die nu is ontstaan.

Komende weken worden de lopende zaken van het oude bestuur overgenomen. Ook de organisatie van diverse commissies zal aan de orde komen. Het kan dus voorkomen wanneer er bijvoorbeeld onvoldoende vrijwilligers zijn voor de bar op de clubmiddagen- en/of avonden, dat de bar gesloten blijft. Wij gaan uiteraard ons uiterste best doen om dit soort situaties te voorkomen en vertrouwen  op jullie aller medewerking en begrip  in deze wat het bestuur betreft korte overgangsperiode.

Het oude bestuur is om voor haar moverende redenen afgetreden. Het nieuwe bestuur heeft zich individueel kandidaat gesteld voor het nieuwe bestuur om de continuïteit van onze vereniging zeker te stellen. Helaas hadden geen andere kandidaten zich daarvoor aangemeld. En dat wordt een hele klus wat we met elkaar moeten doen. Niet alleen het bestuur is verantwoordelijk voor de goede gang van zaken binnen de club, maar  wij allemaal moeten daaraan bij dragen. Wij als bestuur willen ook graag weten wie er voor verschillende activiteiten interesse  heeft om een steentje bij te dragen. Graag verwelkomen we een ieder terug die zich in het verleden al ingezet hebben omdat deze mensen ook de ervaring hebben, maar schroom niet als je nog nooit wat vrijwilligerswerk heb gedaan om je aan te melden. Nogmaals we zullen er met z’n allen aan mee moeten werken om snel weer een goed lopende vereniging te hebben waarbinnen iedereen het naar zijn/haar zin heeft!!

Wij rekenen op jullie steun!!

Met vriendelijke groeten,

Rob, Peter en Marian.